Varukorg

Fri frakt vid köp över 499 SEK | Snabba leveranser

Om Bon Appetit

Vad roligt att just du har hittat hit. Tanken med att jag Anders Vesterlund skapade och grundade varumärket Bon Appetite – Home 2021, var just att jag ville skapa det perfekta dukade bordet med kvalitetsprodukter som är noga utvalt från ett antal leverantörer som står för samma värderingar som oss i form av mångårig kunskap och kvalité. Vad var inte bättre än att starta en E-handel för på så sätt nå ut till er kunder som delar samma intresse som Jag.

Min drivkraft till just Bon Appetite är att inspirera och förmedla något för alla smaker, åldrar och inredningsstilar. Att leverera prisvärda produkter och möjligheten till att skapa positivitet kring ditt hem och bak-matlagning.

Blandningen i sortimentet kommer att rymma allt från professionella köksredskap och serveringstillbehör till heminredning, textilier och allt du kan komma behöva till kalas och fest. Möjligheten att kunna erbjuda säsongsbaserade produkter men även traditionella produkter för den som vill laga mat och baka.

Kommer även ha möjligheten att erbjuda ett sortiment vintage produkter som kommer vara ett härligt komplement till hemmet. Dessa produkter kommer att erbjudas i ett mycket litet antal, kanske bara i 1 exemplar vilket betyder att du som kund skall få något unikt hem just till dig.

Vi kommer att erbjuda vårt egen producerade sortiment till ett noga utvalda antal återförsäljare för att ytterligare stärka vårt varumärke

Att handla hos oss är en shoppingupplevelse utöver det vanliga.

Välkommen till Bon Appetite – Home